Ali B op volle toeren: Claudia de Breij geniet van rapversie 'Mag ik dan bij jou' (video)

Ali B op volle toeren: Claudia de Breij geniet van rapversie 'Mag ik dan bij jou' (video)

Hieronder zie je een fragment uit Ali B op volle toeren van donderdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ali B op volle toeren</em>: Claudia de Breij geniet van rapversie 'Mag ik dan bij jou' (video) Hieronder zie je een fragment uit Ali B op volle toeren van donderdag 3 december. Je kan ook de hele uitzending van 3 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Rapper Big2 weet samen met Ali B een eigen draai te geven aan het nummer van Claudia de Breij. Zo heeft ze 'Mag ik dan bij jou' nog nooit gehoord. Heel mooiTijdens het optreden knikt Claudia mee op de maat van de muziek en na afloop geeft ze een luid applaus. ''Heel mooi!'' roept ze. Bekijk het fragment uit Ali B op volle toeren hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Ali B op volle toeren: Claudia de Breij geniet van rapversie 'Mag ik dan bij jou' (video)

Rapper Big2 weet samen met Ali B een eigen draai te geven aan het nummer van Claudia de Breij. Zo heeft ze 'Mag ik dan bij jou' nog nooit gehoord.

Heel mooi
Tijdens het optreden knikt Claudia mee op de maat van de muziek en na afloop geeft ze een luid applaus. ''Heel mooi!'' roept ze.

Bekijk het fragment uit Ali B op volle toeren hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Ali B op volle toeren terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ali B op volle toeren: Claudia de Breij geniet van rapversie 'Mag ik dan bij jou' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier