Onduidelijkheid over mondkapjesplicht bij gehandicapten: 'Bijna in de winkel staan janken'

Onduidelijkheid over mondkapjesplicht bij gehandicapten: 'Bijna in de winkel staan janken'

In Nederland zijn er meer dan een miljoen mensen met een fysieke of mentale beperking. Voor veel van hen zorgt de mondkapjesplicht voor onduidelijkheid en ongemak. “Het had niet veel gescheeld of ik had in de winkel staan janken.”

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

<em>Onduidelijkheid</em> over mondkapjesplicht bij gehandicapten: 'Bijna in de winkel staan janken' In Nederland zijn er meer dan een miljoen mensen met een fysieke of mentale beperking. Voor veel van hen zorgt de mondkapjesplicht voor onduidelijkheid en ongemak. “Het had niet veel gescheeld of ik had in de winkel staan janken.” Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Video: 18-jarige Elise maakt zich zorgen over gehandicapten tijdens de crisis: ''Ze worden vergeten'' Bekijk deze video » Klikbeet: vader van Enzo Knol wil geen gehandicapten wassen tijdens coronacrisis Bekijk deze video » Zien: grote ruzie om 'strandrups' in Mr. Frank Visser doet uitspraak Bekijk deze video »
Nieuws :
Onduidelijkheid over mondkapjesplicht bij gehandicapten: 'Bijna in de winkel staan janken'Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onduidelijkheid over mondkapjesplicht bij gehandicapten: 'Bijna in de winkel staan janken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier