Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus legt uit hoe vaccinatie werkt (video)

Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus legt uit hoe vaccinatie werkt (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

Viroloog Ab Osterhaus praat bij Op1 over het coronavaccin. Hoe gaat dat straks als Nederland gaat beginnen met vaccineren? Volgens Osterhaus is het van belang dat heel Nederland zo snel mogelijk gevaccineerd moet worden. De kwetsbare groepen zijn namelijk niet verantwoordelijk voor de grote verspreiding van het virus.

<em>Op1</em> gemist? Viroloog Ab Osterhaus legt uit hoe vaccinatie werkt (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 december terugkijken bij Gids.tv. Viroloog Ab Osterhaus praat bij Op1 over het coronavaccin. Hoe gaat dat straks als Nederland gaat beginnen met vaccineren? Volgens Osterhaus is het van belang dat heel Nederland zo snel mogelijk gevaccineerd moet worden. De kwetsbare groepen zijn namelijk niet verantwoordelijk voor de grote verspreiding van het virus. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus legt uit hoe vaccinatie werkt (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Viroloog Ab Osterhaus legt uit hoe vaccinatie werkt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier