Op1 gemist? In Taiwan wordt alweer gefeest op festivals zónder 1,5 meter afstand (video)

Op1 gemist? In Taiwan wordt alweer gefeest op festivals zónder 1,5 meter afstand (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 december terugkijken bij Gids.tv.

In Op1 praten Marcus Hersbach en Marijn Domper over het festival dat ze hebben bezocht in Taiwan. Nadat ze twee weken in quarantaine doorbrachten, konden ze feesten. Aan tafel vertellen ze over de maatregelen en over hoe het was om weer in een samenleving te zijn zonder de 1,5 meter afstand.

<em>Op1</em> gemist? In Taiwan wordt alweer gefeest op <em>festivals</em> zónder 1,5 meter afstand (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 3 december terugkijken bij Gids.tv. In Op1 praten Marcus Hersbach en Marijn Domper over het festival dat ze hebben bezocht in Taiwan. Nadat ze twee weken in quarantaine doorbrachten, konden ze feesten. Aan tafel vertellen ze over de maatregelen en over hoe het was om weer in een samenleving te zijn zonder de 1,5 meter afstand. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? In Taiwan wordt alweer gefeest op festivals zónder 1,5 meter afstand (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? In Taiwan wordt alweer gefeest op festivals zónder 1,5 meter afstand (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier