Winterklaas-aflevering De luizenmoeder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Winterklaas-aflevering De luizenmoeder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Winterklaas-aflevering De luizenmoeder gemist? Bekijk hier de hele uitzending De avond voor Sinterklaas zendt NPO 3 de aflevering 'Winterklaas' van de zeer succesvolle komische serie De Luizenmoeder opnieuw uit. AlternatiefZwarte Piet mag niet meer, dus directeur Anton komt in deze aflevering met een alternatief dat niet helemaal in goede aarde valt. Kenneth en Walter willen koste wat kost een rol spelen op de dag zelf. SurprisesOndertussen barst de strijd om de beste surprises los onder de ouders. Voor wie is dit Sinterklaasfeest eigenlijk? Eerste beelden De Luizenmoeder aflevering 5: Winterklaas Bekijk deze video » De Luizenmoeder aflevering 5: Strijd om de beste surprise Bekijk deze video »
Uitzending :
Winterklaas-aflevering De luizenmoeder gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De avond voor Sinterklaas zendt NPO 3 de aflevering 'Winterklaas' van de zeer succesvolle komische serie De Luizenmoeder opnieuw uit.

Alternatief
Zwarte Piet mag niet meer, dus directeur Anton komt in deze aflevering met een alternatief dat niet helemaal in goede aarde valt. Kenneth en Walter willen koste wat kost een rol spelen op de dag zelf.

Surprises
Ondertussen barst de strijd om de beste surprises los onder de ouders. Voor wie is dit Sinterklaasfeest eigenlijk?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Winterklaas-aflevering De luizenmoeder gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier