Bekijk trailer De Jacht op de Mocro-Maffia II (nu te zien op Videoland)

Bekijk trailer De Jacht op de Mocro-Maffia II (nu te zien op Videoland)

Misdaadverslaggever John van den Heuvel is terug met het tweede seizoen van De Jacht op de Mocro-Maffia. Opnieuw duikt hij in de wereld van Ridouan Taghi en zijn handlangers en probeert hij te achterhalen wie deze nietsontziende criminelen zijn. Motorbende Caloh Wagoh, bendelid Tony de G. en Rico de Chileen: ze komen allemaal aan bod.

Bekijk de trailer van De Jacht op de Mocro-Maffia seizoen 2 hieronder. Het tweede seizoen van De Jacht op de Mocro-Maffia is vanaf vrijdag 4 december wekelijks met een nieuwe aflevering te zien op Videoland.

Bekijk trailer <em>De Jacht op de Mocro-Maffia II</em> (nu te zien op Videoland) Misdaadverslaggever John van den Heuvel is terug met het tweede seizoen van De Jacht op de Mocro-Maffia. Opnieuw duikt hij in de wereld van Ridouan Taghi en zijn handlangers en probeert hij te achterhalen wie deze nietsontziende criminelen zijn. Motorbende Caloh Wagoh, bendelid Tony de G. en Rico de Chileen: ze komen allemaal aan bod. Bekijk de trailer van De Jacht op de Mocro-Maffia seizoen 2 hieronder. Het tweede seizoen van De Jacht op de Mocro-Maffia is vanaf vrijdag 4 december wekelijks met een nieuwe aflevering te zien op Videoland. Bekijk ook 'De Jacht op de Mocro-Maffia' door John van den Heuvel: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Familie Nabil B. boos op de overheid in Videoland-docu De Jacht op de Mocro Maffia Bekijk deze video » John van den Heuvel over nieuwe Mocro-Maffia-documentaire (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk trailer De Jacht op de Mocro-Maffia II (nu te zien op Videoland)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer De Jacht op de Mocro-Maffia II (nu te zien op Videoland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier