Trailer: Soof3 met Lies Visschedijk, maart 2021 in de bioscoop

Trailer: Soof3 met Lies Visschedijk, maart 2021 in de bioscoop

Na het succes van de serie en de twee films kruipt Lies Visschedijk voor de allerlaatste keer in de huid van Soof, in Soof3. Ook Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn zullen wederom hun opwachting maken.

Verhaal
Soof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, De Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Wanneer ze slecht nieuws krijgt, komt Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Bekijk de trailer van Soof3, die vanaf maart 2021 in de bioscoop te zien is, hieronder

Trailer: <em>Soof3</em> met Lies Visschedijk, maart 2021 in de bioscoop Na het succes van de serie en de twee films kruipt Lies Visschedijk voor de allerlaatste keer in de huid van Soof, in Soof3. Ook Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn zullen wederom hun opwachting maken. VerhaalSoof heeft eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, De Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Wanneer ze slecht nieuws krijgt, komt Sacha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt. Bekijk de trailer van Soof3, die vanaf maart 2021 in de bioscoop te zien is, hieronder
Film :
Trailer: Soof3 met Lies Visschedijk, maart 2021 in de bioscoop

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV