Beau gemist? John van den Heuvel laat beelden arrestatie Tony de G. zien

Beau gemist? John van den Heuvel laat beelden arrestatie Tony de G. zien

Misdaadjournalist John van den Heuvel zat donderdag bij Beau om te vertellen over het tweede seizoen van zijn documentaireserie De Jacht op de Mocro-Maffia. Daarbij liet hij onder meer exclusieve beelden van de arrestatie van bendelid Tony de G. zien.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van 3 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 3 december terugkijken via Gids.tv.

Omslagpunt
Van den Heuvel beweert dat diens arrestatie een omslagpunt in het hele proces was. Omdat De G. wist dat hij een lange gevangenisstraf tegemoet zou gaan en in de gevangenis misschien wel vermoord zou worden door zijn voormalige brothers, besloot hij met het OM samen te werken en ze informatie te verschaffen. Van den Heuvel heeft echter nog wel een lugubere boodschap: "De moordmachine van Ridouan Taghi is nog actief."

<em>Beau</em> gemist? John van den Heuvel laat beelden arrestatie Tony de G. zien Misdaadjournalist John van den Heuvel zat donderdag bij Beau om te vertellen over het tweede seizoen van zijn documentaireserie De Jacht op de Mocro-Maffia. Daarbij liet hij onder meer exclusieve beelden van de arrestatie van bendelid Tony de G. zien. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van 3 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 3 december terugkijken via Gids.tv. OmslagpuntVan den Heuvel beweert dat diens arrestatie een omslagpunt in het hele proces was. Omdat De G. wist dat hij een lange gevangenisstraf tegemoet zou gaan en in de gevangenis misschien wel vermoord zou worden door zijn voormalige brothers, besloot hij met het OM samen te werken en ze informatie te verschaffen. Van den Heuvel heeft echter nog wel een lugubere boodschap: "De moordmachine van Ridouan Taghi is nog actief." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Het tweede seizoen van De Jacht op de Mocro-Maffia is vanaf vrijdag 4 december wekelijks te zien op Videoland.
Talkshow :
Beau gemist? John van den Heuvel laat beelden arrestatie Tony de G. zien

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Het tweede seizoen van De Jacht op de Mocro-Maffia is vanaf vrijdag 4 december wekelijks te zien op Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? John van den Heuvel laat beelden arrestatie Tony de G. zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier