Beau gemist? Michiel Vos: "Donald Trump doet al maanden niets aan epidemie"

Beau gemist? Michiel Vos: "Donald Trump doet al maanden niets aan epidemie"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van 3 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 3 december terugkijken via Gids.tv.

Michiel Vos zat donderdag bij Beau om een update te geven over de strijd tegen het coronavirus in de Verenigde Staten. Volgens Vos gaat het "heel slecht" in het land, omdat elke staat zijn eigen aanpak heeft. Bovendien is er vanuit Washington "nul duidelijkheid", met een president (Donald Trump) "die al maanden niets doet aan deze epidemie".

<em>Beau</em> gemist? Michiel Vos: &quot;Donald Trump doet al maanden niets aan epidemie&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van 3 december. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 3 december terugkijken via Gids.tv. Michiel Vos zat donderdag bij Beau om een update te geven over de strijd tegen het coronavirus in de Verenigde Staten. Volgens Vos gaat het "heel slecht" in het land, omdat elke staat zijn eigen aanpak heeft. Bovendien is er vanuit Washington "nul duidelijkheid", met een president (Donald Trump) "die al maanden niets doet aan deze epidemie". Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Michiel Vos: "Donald Trump doet al maanden niets aan epidemie"

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Michiel Vos: "Donald Trump doet al maanden niets aan epidemie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier