Video: Freek van Noortwijk showt zijn killerbody

Video: Freek van Noortwijk showt zijn killerbody

Freek van Noortwijk, de bekende chef en man van Katja Schuurman, is samen met elf andere horecamannen uit de kleren gegaan voor de Bloot voor Brood-kalender.

Horeca
De heren proberen door middel van het showen van hun killerbody's wat extra geld op te halen voor de horeca, die nog altijd veel last ondervindt vanwege de coronacrisis. De eerste beelden van de shoot en de foto van Freek vind je hieronder, in het fragment van Shownieuws.

Video: <em>Freek van Noortwijk</em> showt zijn killerbody Freek van Noortwijk, de bekende chef en man van Katja Schuurman, is samen met elf andere horecamannen uit de kleren gegaan voor de Bloot voor Brood-kalender. HorecaDe heren proberen door middel van het showen van hun killerbody's wat extra geld op te halen voor de horeca, die nog altijd veel last ondervindt vanwege de coronacrisis. De eerste beelden van de shoot en de foto van Freek vind je hieronder, in het fragment van Shownieuws. Bekijk ook Freek van Noortwijk: "Het is een temperamentvol ding, dat heeft ze van Katja" (video) Bekijk deze video » Katja Schuurman vertelt over haar hevige bevalling (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Freek van Noortwijk showt zijn killerbody


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Freek van Noortwijk showt zijn killerbody of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier