Binnenhof-bron: "Met Kerst van drie naar zes bezoekers" (video)

Binnenhof-bron: "Met Kerst van drie naar zes bezoekers" (video)

Nu het coronavaccin bijna voorhanden is, rijst de vraag: is een versoepeling rond de feestdagen wellicht toch nog een optie? "Een deel van de leden van het Outbreak Management Team ziet daar niets in", aldus AD-presentator Roel Maalderink.

Riskant
Hij praat erover met verslaggever Niels Klaassen, zie zegt: "Er is niet zoveel ruimte. Diverse leden zijn sceptisch en vinden versoepelingen riskant. Viroloog Marion Koopmans vreest voor een derde golf wanneer we de teugels laten vieren."

Grotere Kersttafel
Toch is er wel wat goed nieuws te verwachten, uit de samenkomst van de OMT-leden vandaag: "Het hoogst haalbare is de iets grotere Kersttafel, van drie personen per dag naar zes. Daarvan zegt de Binnenhof-bron dat dat binnen handbereik is." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hieronder.

Binnenhof-bron: &quot;Met <em>Kerst</em> van drie naar zes bezoekers&quot; (video) Nu het coronavaccin bijna voorhanden is, rijst de vraag: is een versoepeling rond de feestdagen wellicht toch nog een optie? "Een deel van de leden van het Outbreak Management Team ziet daar niets in", aldus AD-presentator Roel Maalderink. RiskantHij praat erover met verslaggever Niels Klaassen, zie zegt: "Er is niet zoveel ruimte. Diverse leden zijn sceptisch en vinden versoepelingen riskant. Viroloog Marion Koopmans vreest voor een derde golf wanneer we de teugels laten vieren." Grotere KersttafelToch is er wel wat goed nieuws te verwachten, uit de samenkomst van de OMT-leden vandaag: "Het hoogst haalbare is de iets grotere Kersttafel, van drie personen per dag naar zes. Daarvan zegt de Binnenhof-bron dat dat binnen handbereik is." Bekijk het fragment van De Ochtendshow To Go hieronder. Bekijk ook Viroloog Marion Koopmans bedreigd: 'berichten met een strop erbij' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Binnenhof-bron: "Met Kerst van drie naar zes bezoekers" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV