Video: "Peter R. de Vries zou met zijn leven worden bedreigd"

Video: "Peter R. de Vries zou met zijn leven worden bedreigd"

De advocaten Peter Schouten en Onno de Jong, de raadsmannen van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces, staan op een dodenlijst, zo meldt De Telegraaf. "Ook Peter R. de Vries zou met zijn leven worden bedreigd want ook hij staat Nabil B. bij in dat proces, niet als advocaat maar vanuit een andere hoedanigheid ", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: &quot;<em>Peter R. de Vries</em> zou met zijn leven worden bedreigd&quot; De advocaten Peter Schouten en Onno de Jong, de raadsmannen van kroongetuige Nabil B. in het Marengo-proces, staan op een dodenlijst, zo meldt De Telegraaf. "Ook Peter R. de Vries zou met zijn leven worden bedreigd want ook hij staat Nabil B. bij in dat proces, niet als advocaat maar vanuit een andere hoedanigheid ", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Video: Peter R. de Vries emotioneel in documentaire over Nicky Verstappen Bekijk deze video »
TV :
Video: "Peter R. de Vries zou met zijn leven worden bedreigd"Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: "Peter R. de Vries zou met zijn leven worden bedreigd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier