Heftig: vriend Sonja Bakker vluchtte auto uit na dreigende situatie (video)

Heftig: vriend Sonja Bakker vluchtte auto uit na dreigende situatie (video)

Het is nog altijd niet helemaal duidelijk wat er zich vrijdagavond precies heeft afgespeeld tussen Sonja Bakker en haar vriend Barry van Suijdam. Dat het verre van gezellig was tussen de twee is inmiddels echter wel duidelijk: "Na een feest in Hoorn ontstond er een dreigende situatie waardoor, toen de twee in de auto stapten, achterblijvers de politie hebben gebeld", vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Auto uitgevlucht
De agenten stonden het stel dan ook al op te wachten bij hun villa in Bergen, toen de zaak verder escaleerde: "Barry zou de auto uitgevlucht zijn en Sonja is vervolgens, compleet overstuur, opgevangen." De politie zou tot half drie 's nachts bij de dieetgoeroe zijn gebleven." Den Aantrekker maakte zich grote zorgen en heeft Sonja uiteraard even gebeld: "Ze was ontzettend ondaan maar wil er verder inhoudelijk niet op ingaan." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Heftig: vriend <em>Sonja Bakker</em> vluchtte auto uit na dreigende situatie (video) Het is nog altijd niet helemaal duidelijk wat er zich vrijdagavond precies heeft afgespeeld tussen Sonja Bakker en haar vriend Barry van Suijdam. Dat het verre van gezellig was tussen de twee is inmiddels echter wel duidelijk: "Na een feest in Hoorn ontstond er een dreigende situatie waardoor, toen de twee in de auto stapten, achterblijvers de politie hebben gebeld", vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Auto uitgevluchtDe agenten stonden het stel dan ook al op te wachten bij hun villa in Bergen, toen de zaak verder escaleerde: "Barry zou de auto uitgevlucht zijn en Sonja is vervolgens, compleet overstuur, opgevangen." De politie zou tot half drie 's nachts bij de dieetgoeroe zijn gebleven." Den Aantrekker maakte zich grote zorgen en heeft Sonja uiteraard even gebeld: "Ze was ontzettend ondaan maar wil er verder inhoudelijk niet op ingaan." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Sonja Bakker verbaast kijkers met 'nieuw uiterlijk' Bekijk deze video » RTL Boulevard: wat is er aan de hand met Sonja Bakker en partner? Bekijk deze video »
TV :
Heftig: vriend Sonja Bakker vluchtte auto uit na dreigende situatie (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV