Viroloog Marion Koopmans bedreigd: 'berichten met een strop erbij' (video)

Viroloog Marion Koopmans bedreigd: 'berichten met een strop erbij' (video)

Verschillende leden van het Outbreak Management Team (OMT) zijn de afgelopen tijd bedreigd, zo meldt Nu.nl. Het gaat daarbij onder andere om viroloog Marion Koopmans: "Zij heeft thuis brieven gehad en krijgt online berichten met een strop erbij", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr.

'Zwaar te verduren'
Initensivist Diederik Gommers, ook veel in beeld het afgelopen jaar, is zelf niet bedreigd maar laat wel weten dat diverse OMT-leden extra beveiligd worden, omdat die het zwaar te verduren krijgen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Viroloog <em>Marion Koopmans</em> bedreigd: 'berichten met een <em>strop</em> erbij' (video) Verschillende leden van het Outbreak Management Team (OMT) zijn de afgelopen tijd bedreigd, zo meldt Nu.nl. Het gaat daarbij onder andere om viroloog Marion Koopmans: "Zij heeft thuis brieven gehad en krijgt online berichten met een strop erbij", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. 'Zwaar te verduren'Initensivist Diederik Gommers, ook veel in beeld het afgelopen jaar, is zelf niet bedreigd maar laat wel weten dat diverse OMT-leden extra beveiligd worden, omdat die het zwaar te verduren krijgen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Viroloog Marion Koopmans in Op1: ‘20% met positieve coronatest blijft niet thuis’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Viroloog Marion Koopmans bedreigd: 'berichten met een strop erbij' (video)Praat mee
Reageer hieronder op 'Viroloog Marion Koopmans bedreigd: 'berichten met een strop erbij'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier