Buienradar: het weer tijdens Pakjesavond

Buienradar: het weer tijdens Pakjesavond

Het is altijd weer spannend: moeten de Sint en zijn Pieten tijdens pakjesavond over kletsnatte daken of houden ze het droog? Dat laatste lijkt het geval te zijn, volgens Buienradar: "Zaterdagmiddag komt vanuit het oosten wat dikkere bewolking aan maar toch verloopt Pakjesavond droog."

5 graden
In de ochtend is er wel kans op wat regen, vooral in het noordoosten. De temperatuur schommelt rond de vijf graden, wat vrij normaal is voor deze tijd van het jaar. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Buienradar: het weer tijdens <em>Pakjesavond</em> Het is altijd weer spannend: moeten de Sint en zijn Pieten tijdens pakjesavond over kletsnatte daken of houden ze het droog? Dat laatste lijkt het geval te zijn, volgens Buienradar: "Zaterdagmiddag komt vanuit het oosten wat dikkere bewolking aan maar toch verloopt Pakjesavond droog." 5 gradenIn de ochtend is er wel kans op wat regen, vooral in het noordoosten. De temperatuur schommelt rond de vijf graden, wat vrij normaal is voor deze tijd van het jaar. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Binnenhof-bron: "Met Kerst van drie naar zes bezoekers" (video) Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: het weer tijdens PakjesavondPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: het weer tijdens Pakjesavond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier