Grapperhaus over bedreiging OMT-leden: "Dit gaan we niet accepteren" (video)

Grapperhaus over bedreiging OMT-leden: "Dit gaan we niet accepteren" (video)

Minister Ferdinand Grapperhaus vindt het schandalig dat enkele leden van het Outbreak Managent Team bedreigd worden: "Die mensen doen dit echt voor de samenleving en het is buitengewoon slecht dat die met bedreiging worden geconfronteerd. Dit gaan we niet accepteren." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder.

<em>Grapperhaus</em> over bedreiging OMT-leden: &quot;Dit gaan we niet accepteren&quot; (video) Minister Ferdinand Grapperhaus vindt het schandalig dat enkele leden van het Outbreak Managent Team bedreigd worden: "Die mensen doen dit echt voor de samenleving en het is buitengewoon slecht dat die met bedreiging worden geconfronteerd. Dit gaan we niet accepteren." Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Viroloog Marion Koopmans bedreigd: 'berichten met een strop erbij' (video) Bekijk deze video »
Viral :
Grapperhaus over bedreiging OMT-leden: "Dit gaan we niet accepteren" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Grapperhaus over bedreiging OMT-leden: "Dit gaan we niet accepteren" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier