Video: vrijdagavond wordt lot Thierry Baudet beslist, referendum niet gehackt

Video: vrijdagavond wordt lot Thierry Baudet beslist, referendum niet gehackt

Sinds donderdagavond kunnen leden van het Forum voor Democratie laten weten of ze wel of niet zonder boegbeeld Thierry Baudet door willen. Dat stemmen verloopt echter niet geheel zonder problemen: "De partij meldt dat er sinds gisterenavond verschillende hack-pogingen zijn gedaan. Het lijkt erop dat mensen het referendum hebben willen beïnvloeden", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr.

Aangifte
Dat beïnvloeden is overigens niet gelukt maar het Forum gaat wel aangifte van doen van de hack-aanval. Vanavond wordt overigens de definitieve uitslag van het ledenberaad al bekend gemaakt. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: vrijdagavond wordt lot <em>Thierry Baudet</em> beslist, referendum niet gehackt Sinds donderdagavond kunnen leden van het Forum voor Democratie laten weten of ze wel of niet zonder boegbeeld Thierry Baudet door willen. Dat stemmen verloopt echter niet geheel zonder problemen: "De partij meldt dat er sinds gisterenavond verschillende hack-pogingen zijn gedaan. Het lijkt erop dat mensen het referendum hebben willen beïnvloeden", vertelt WNL-presentatrice Nikki Herr. AangifteDat beïnvloeden is overigens niet gelukt maar het Forum gaat wel aangifte van doen van de hack-aanval. Vanavond wordt overigens de definitieve uitslag van het ledenberaad al bekend gemaakt. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Thierry Baudet: "Freek Jansen heeft geen schuld, zou zo op nieuwe Forum-lijst mogen" (video) Bekijk deze video » Beau gemist? Thierry Baudet denkt niet aan stoppen: ‘Ik begin net op te warmen’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: vrijdagavond wordt lot Thierry Baudet beslist, referendum niet gehacktCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: vrijdagavond wordt lot Thierry Baudet beslist, referendum niet gehackt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier