Video: Maxime Meiland gaat voor nieuwe look

Video: Maxime Meiland gaat voor nieuwe look

Maxime Meiland vindt het tijdens de wintermaanden wel tijd voor een nieuwe look, met een andere haarkleur. Haar kenmerkende blonde lokken zijn dan ook helemaal verdwenen. Bekijk hieronder, in de video van Shownieuws, voor welke kleur de Chateau-Meiland ster is gegaan. Een foto die Maxime op Instagram plaatste vind je daar weer onder.

Video: <em>Maxime Meiland</em> gaat voor nieuwe look Maxime Meiland vindt het tijdens de wintermaanden wel tijd voor een nieuwe look, met een andere haarkleur. Haar kenmerkende blonde lokken zijn dan ook helemaal verdwenen. Bekijk hieronder, in de video van Shownieuws, voor welke kleur de Chateau-Meiland ster is gegaan. Een foto die Maxime op Instagram plaatste vind je daar weer onder. View this post on Instagram A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland) Bekijk ook Video: Sonja Bakker verbaast kijkers met 'nieuw uiterlijk' Bekijk deze video »
Show :
Video: Maxime Meiland gaat voor nieuwe lookJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Maxime Meiland gaat voor nieuwe look of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier