Ontroerende film Wonder vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Ontroerende film Wonder vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer

Kijk hier waar je de film Wonder kunt streamen.

Vanavond wordt de film Wonder uitgezonden bij Net5. Dit aangrijpende verhaal draait om een 10-jarig jongetje, August "Auggie" Pullman. Hij heeft een zeldzame, aangeboren aangezichtsafwijking, waardoor hij een misvormd gezicht heeft. Na jaren thuisonderwijs besluiten zijn ouders om hem naar een privéschool te sturen, en dit betekent een enorme verandering die veel uitdagingen met zich meebrengt in het leven van de jonge August. Onder anderen Jacob Tremblay, Julia Roberts en Owen Wilson zijn te zien in Wonder.

Wonder is vrijdag 4 december om 20.30 uur te zien op Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Wonder bekijken.

Ontroerende film <em>Wonder</em> vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer Kijk hier waar je de film Wonder kunt streamen. Vanavond wordt de film Wonder uitgezonden bij Net5. Dit aangrijpende verhaal draait om een 10-jarig jongetje, August "Auggie" Pullman. Hij heeft een zeldzame, aangeboren aangezichtsafwijking, waardoor hij een misvormd gezicht heeft. Na jaren thuisonderwijs besluiten zijn ouders om hem naar een privéschool te sturen, en dit betekent een enorme verandering die veel uitdagingen met zich meebrengt in het leven van de jonge August. Onder anderen Jacob Tremblay, Julia Roberts en Owen Wilson zijn te zien in Wonder. Wonder is vrijdag 4 december om 20.30 uur te zien op Net5. In de video hieronder kun je de trailer van Wonder bekijken. Bekijk trailer De Jacht op de Mocro-Maffia II (nu te zien op Videoland) Bekijk deze video » Trailer: Wonder Woman 1984, vanaf 16 december in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Ontroerende film Wonder vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ontroerende film Wonder vrijdag te zien bij Net5: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV