Matthijs Gaat Door vanaf oudejaarsavond op tv met bigband: bekijk de aankondiging

Matthijs Gaat Door vanaf oudejaarsavond op tv met bigband: bekijk de aankondiging

Matthijs van Nieuwkerk keert bijna weer terug op televisie met zijn nieuwe programma Matthijs Gaat Door. Het is de eerste keer dat Van Nieuwkerk weer een tv-show presenteert sinds De Wereld Draait Door na vijftien jaar stopte in maart 2020.

Veel muziek in Matthijs Gaat Door
Matthijs Gaat Door is voor het eerst op oudejaarsavond te zien. Het is nog niet echt bekend hoe dit programma inhoudelijk eruit komt te zien, maar dat er veel muziek in voorkomt is zeker. Dat maakt Van Nieuwkerk bekend in een video met de aankondiging van Matthijs Gaat Door. Zo komen onder anderen de Sven Hammond Big Band en Red Limo String Quartet voorbij.

Bekijk de muzikale aankondiging van Matthijs Gaat Door in de video hieronder.

Matthijs Gaat Door is op oudejaarsavond voor het eerst te zien, daarna is Matthijs Gaat Door vanaf 9 januari wekelijks te zien op NPO1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs Gaat Door</em> vanaf oudejaarsavond op tv met bigband: bekijk de aankondiging Matthijs van Nieuwkerk keert bijna weer terug op televisie met zijn nieuwe programma Matthijs Gaat Door. Het is de eerste keer dat Van Nieuwkerk weer een tv-show presenteert sinds De Wereld Draait Door na vijftien jaar stopte in maart 2020. Veel muziek in Matthijs Gaat DoorMatthijs Gaat Door is voor het eerst op oudejaarsavond te zien. Het is nog niet echt bekend hoe dit programma inhoudelijk eruit komt te zien, maar dat er veel muziek in voorkomt is zeker. Dat maakt Van Nieuwkerk bekend in een video met de aankondiging van Matthijs Gaat Door. Zo komen onder anderen de Sven Hammond Big Band en Red Limo String Quartet voorbij. Bekijk de muzikale aankondiging van Matthijs Gaat Door in de video hieronder. Matthijs Gaat Door is op oudejaarsavond voor het eerst te zien, daarna is Matthijs Gaat Door vanaf 9 januari wekelijks te zien op NPO1. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Nieuw programma Matthijs van Nieuwkerk geeft ‘opkikker’ in coronacrisis Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk in De Geknipte Gast: "Heel veel dingen zijn niet leuk, slecht" (video) Bekijk deze video »
TV :
Matthijs Gaat Door vanaf oudejaarsavond op tv met bigband: bekijk de aankondiging


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs Gaat Door vanaf oudejaarsavond op tv met bigband: bekijk de aankondiging of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier