Weet Wat Je Date aflevering 6: Bestaat er voor iedereen een ideale partner?

Weet Wat Je Date aflevering 6: Bestaat er voor iedereen een ideale partner?

Eva Eikhout wil in Weet Wat Je Date van alles weten over de liefde. Eva mist een groot deel van haar armen en benen, en is benieuwd of op ieder potje een dekseltje past, ook als deze een beetje afwijkt van de norm. In de nieuwe aflevering doet Eva onderzoek naar de ideale partner, bestaat deze of zijn er meerdere dekseltjes die op een potje passen?

Bekijk de zesde aflevering van Weet Wat Je Date in de video hieronder.

Weet Wat Je Date is elke vrijdag te zien op het Youtubekanaal van NPO3. Je kunt elke aflevering van Weet Wat Je Date terugkijken bij Gids.tv.

<em>Weet Wat Je Date</em> aflevering 6: Bestaat er voor iedereen een ideale partner? Eva Eikhout wil in Weet Wat Je Date van alles weten over de liefde. Eva mist een groot deel van haar armen en benen, en is benieuwd of op ieder potje een dekseltje past, ook als deze een beetje afwijkt van de norm. In de nieuwe aflevering doet Eva onderzoek naar de ideale partner, bestaat deze of zijn er meerdere dekseltjes die op een potje passen? Bekijk de zesde aflevering van Weet Wat Je Date in de video hieronder. Weet Wat Je Date is elke vrijdag te zien op het Youtubekanaal van NPO3. Je kunt elke aflevering van Weet Wat Je Date terugkijken bij Gids.tv. Weet Wat Je Date aflevering 4: Eva onderzoekt de grens tussen liefde en lust Bekijk deze video » Weet Wat Je Date aflevering 5: Wanneer praat je met je date over kinderen? Bekijk deze video »
Entertainment :
Weet Wat Je Date aflevering 6: Bestaat er voor iedereen een ideale partner?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weet Wat Je Date aflevering 6: Bestaat er voor iedereen een ideale partner? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier