Zien: Albon spint in eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir

Zien: Albon spint in eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir

Bekijk hier het overzicht met de tijden van de Formule 1 GP van Sakhir van dit weekend.

Alexander Albon heeft in de eerste vrije training van de Formule 1 grand prix van Sakhir de controle over zijn auto verloren. In een video is te zien dat de Red Bull-coureur spint, al belandt hij midden op de baan en kan hij gewoon doorrijden…

Bekijk de spin van Alexander Albon in de eerste vrije training van de Formule 1 grand prix van Sakhir in de video hieronder.

De Formule 1 GP van Sakhir is zondag 6 december om 18.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 4 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk hier alles van de Formule 1.

Zien: <em>Albon</em> spint in eerste vrije training Formule 1 <em>GP van Sakhir</em> Bekijk hier het overzicht met de tijden van de Formule 1 GP van Sakhir van dit weekend. Alexander Albon heeft in de eerste vrije training van de Formule 1 grand prix van Sakhir de controle over zijn auto verloren. In een video is te zien dat de Red Bull-coureur spint, al belandt hij midden op de baan en kan hij gewoon doorrijden… Bekijk de spin van Alexander Albon in de eerste vrije training van de Formule 1 grand prix van Sakhir in de video hieronder. De Formule 1 GP van Sakhir is zondag 6 december om 18.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 4 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk hier alles van de Formule 1. Mick Schumacher: "Mijn vader Michael is mijn idool" (video) Bekijk deze video » Video: Romain Grosjean mag ziekenhuis verlaten en bedankt fans voor steun Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Albon spint in eerste vrije training Formule 1 GP van SakhirJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Albon spint in eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier