Angela de Jong kijkt uit naar persoonlijk verhaal Mark Rutte in Linda’s Wintermaand

Angela de Jong kijkt uit naar persoonlijk verhaal Mark Rutte in Linda’s Wintermaand

Angela de Jong blikt in een video van het AD alvast vooruit op wat er allemaal op televisie te zien is, dit weekend van 5 december. Zo is zondag Mark Rutte te gast in Linda’s Wintermaand. “Ik ben heel benieuwd wat hij allemaal gaat vertellen en of hij echt een inkijkje gaat geven in hoe hij die coronacrisis heeft beleefd”, zegt De Jong. “Ik ben benieuwd of het gewoon Rutte is zoals we hem kennen en dat hij niet makkelijk te vangen is op iets, of dat we echt de mens hier te zien krijgen.”

Bekijk de AD-video met de vooruitblik van Angela de Jong op het tv-weekend hieronder.

Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6, met Mark Rutte en Floortje Dessing als eerste gasten. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Angela de Jong kijkt uit naar persoonlijk verhaal Mark Rutte in <em>Linda’s Wintermaand</em> Angela de Jong blikt in een video van het AD alvast vooruit op wat er allemaal op televisie te zien is, dit weekend van 5 december. Zo is zondag Mark Rutte te gast in Linda’s Wintermaand. “Ik ben heel benieuwd wat hij allemaal gaat vertellen en of hij echt een inkijkje gaat geven in hoe hij die coronacrisis heeft beleefd”, zegt De Jong. “Ik ben benieuwd of het gewoon Rutte is zoals we hem kennen en dat hij niet makkelijk te vangen is op iets, of dat we echt de mens hier te zien krijgen.” Bekijk de AD-video met de vooruitblik van Angela de Jong op het tv-weekend hieronder. Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6, met Mark Rutte en Floortje Dessing als eerste gasten. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Linda de Mol onthult: Mark Rutte te gast in Linda's Wintermaand (video) Bekijk deze video » Beau: Felle discussie Angela de Jong, VVD en DENK over vrijheid van meningsuiting Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong kijkt uit naar persoonlijk verhaal Mark Rutte in Linda’s Wintermaand
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong kijkt uit naar persoonlijk verhaal Mark Rutte in Linda’s Wintermaand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier