Quinten is opgelicht bij het bestellen van een Playstation 5 (video)

Quinten is opgelicht bij het bestellen van een Playstation 5 (video)

Hij heeft er een hele tijd voor gespaard, een Playstation 5. Hij was overal uitverkocht behalve op een website. Quinten en Conny besluiten ervoor te gaan. Een week later valt het kwartje voor de twee: "De site was offline gehaald, dus ik dacht: Dit is niet goed." Quinten is opgelicht en baalt als een stekker: "Nu opnieuw sparen."

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Quinten is <em>opgelicht</em> bij het bestellen van een <em>Playstation 5</em> (video) Hij heeft er een hele tijd voor gespaard, een Playstation 5. Hij was overal uitverkocht behalve op een website. Quinten en Conny besluiten ervoor te gaan. Een week later valt het kwartje voor de twee: "De site was offline gehaald, dus ik dacht: Dit is niet goed." Quinten is opgelicht en baalt als een stekker: "Nu opnieuw sparen." Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Huren in Amsterdam worden onbetaalbaar: prijzen met bijna 900 procent omhoog (video) Bekijk deze video » Grapperhaus over bedreiging OMT-leden: "Dit gaan we niet accepteren" (video) Bekijk deze video »
TV :
Quinten is opgelicht bij het bestellen van een Playstation 5 (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Quinten is opgelicht bij het bestellen van een Playstation 5 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier