Samenvatting eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir: George Russell 1e

Samenvatting eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir: George Russell 1e

Bekijk hier het overzicht met de tijden van de Formule 1 GP van Sakhir van dit weekend.

Dit weekend staat de Formule 1 grand prix van Sakhir op het programma, dus vrijdag werd er voor de eerste keer getraind. Lewis Hamilton was er niet bij, omdat hij positief is getest op corona. George Russell is zijn vervanger en die doet gelijk goede zaken, hij komt als snelste over de finish. Max Verstappen is als tweede geëindigd en zijn Red Bull-collega Alexander Albon bezet de derde plek.

Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training van de Formule 1 grand prix van Sakhir in de video hieronder.

De Formule 1 GP van Sakhir is zondag 6 december om 18.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 4 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk hier alles van de Formule 1.

Samenvatting eerste vrije training Formule 1 <em>GP van Sakhir</em>: George Russell 1e Bekijk hier het overzicht met de tijden van de Formule 1 GP van Sakhir van dit weekend. Dit weekend staat de Formule 1 grand prix van Sakhir op het programma, dus vrijdag werd er voor de eerste keer getraind. Lewis Hamilton was er niet bij, omdat hij positief is getest op corona. George Russell is zijn vervanger en die doet gelijk goede zaken, hij komt als snelste over de finish. Max Verstappen is als tweede geëindigd en zijn Red Bull-collega Alexander Albon bezet de derde plek. Bekijk de samenvatting van de eerste vrije training van de Formule 1 grand prix van Sakhir in de video hieronder. De Formule 1 GP van Sakhir is zondag 6 december om 18.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 4 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk hier alles van de Formule 1. Video: Romain Grosjean mag ziekenhuis verlaten en bedankt fans voor steun Bekijk deze video » Zien: Albon spint in eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir: George Russell 1eCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir: George Russell 1e of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier