Serenade Van Stef: Stef Bos zingt het levensverhaal van Abraham uit Eritrea

Serenade Van Stef: Stef Bos zingt het levensverhaal van Abraham uit Eritrea

In het programma Serenade Van Stef komt Stef Bos Abraham tegen, hij vluchtte op zijn 19e vanuit Eritrea naar Nederland. Hij leefde 25 jaar in Rotterdam als ongedocumenteerde, Bos schreef een nummer over zijn bijzondere leven. "Door mijn verblijfsvergunning en door het lied van Stef ben ik van niemand weer iemand geworden", vertelt Abraham.

Bekijk het fragment van Serenade Van Stef hieronder.

Serenade Van Stef is elke vrijdag om 16.45 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Serenade Van Stef terugkijken op Gids.tv.

<em>Serenade Van Stef</em>: Stef Bos zingt het levensverhaal van Abraham uit Eritrea In het programma Serenade Van Stef komt Stef Bos Abraham tegen, hij vluchtte op zijn 19e vanuit Eritrea naar Nederland. Hij leefde 25 jaar in Rotterdam als ongedocumenteerde, Bos schreef een nummer over zijn bijzondere leven. "Door mijn verblijfsvergunning en door het lied van Stef ben ik van niemand weer iemand geworden", vertelt Abraham. Bekijk het fragment van Serenade Van Stef hieronder. Serenade Van Stef is elke vrijdag om 16.45 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Serenade Van Stef terugkijken op Gids.tv. Serenade van Stef: Stef Bos zingt ode aan Jeffrey, over feniks die uit as herrijst Bekijk deze video » Serenade Van Stef: Stef Bos zingt inspirerende ode Leer Mij aan zieke Astrid Bekijk deze video »
TV :
Serenade Van Stef: Stef Bos zingt het levensverhaal van Abraham uit EritreaActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV