Jeugdjournaal: Cairo (11) heeft eigen business in huidcrèmes (video)

Jeugdjournaal: Cairo (11) heeft eigen business in huidcrèmes (video)

Corona brengt niet veel goeds, maar Cairo van 11 uit Engeland heeft er een hele business uit weten te slepen. Hij gaat al een tijdje niet meer naar school door corona, maar in de tussentijd is hij een eigen bedrijfje begonnen: "Ik zocht een manier om zakgeld te verdienen." Hij verkoopt huidcrèmes en verdiende daarmee de prijs voor beste ondernemer van het jaar in zijn stad.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

<em>Jeugdjournaal</em>: Cairo (11) heeft eigen <em>business</em> in huidcrèmes (video) Corona brengt niet veel goeds, maar Cairo van 11 uit Engeland heeft er een hele business uit weten te slepen. Hij gaat al een tijdje niet meer naar school door corona, maar in de tussentijd is hij een eigen bedrijfje begonnen: "Ik zocht een manier om zakgeld te verdienen." Hij verkoopt huidcrèmes en verdiende daarmee de prijs voor beste ondernemer van het jaar in zijn stad. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Rechtszaak tegen Shell over klimaat: "Grootste vervuiler van Nederland!" (video) Bekijk deze video » K-popsterren krijgen vanaf nu twee jaar uitstel van dienstplicht (video) Bekijk deze video »
TV :
Jeugdjournaal: Cairo (11) heeft eigen business in huidcrèmes (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeugdjournaal: Cairo (11) heeft eigen business in huidcrèmes (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier