Sinterklaas relativeert bij Talkshow M: "Bizar maar waar, elk jaar is een raar jaar"

Sinterklaas relativeert bij Talkshow M: "Bizar maar waar, elk jaar is een raar jaar"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 4 december. Je kan ook de hele uitzending van 4 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Morgen is het zover, pakjesavond. Sinterklaas kon een gaatje vrijkrijgen in zijn agenda om ook Talkshow M te bezoeken. Daarin brengt hij een prachtig gedicht: "Het is bizar maar waar, elk jaar is een heel raar jaar." Ook geeft hij ook maar weer aan wat een risico hij loopt: "Staat hij straks wel op de stoep, valt hij niet in de risicogroep?"

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sinterklaas</em> relativeert bij Talkshow <em>M</em>: &quot;Bizar maar waar, elk jaar is een raar jaar&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 4 december. Je kan ook de hele uitzending van 4 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Morgen is het zover, pakjesavond. Sinterklaas kon een gaatje vrijkrijgen in zijn agenda om ook Talkshow M te bezoeken. Daarin brengt hij een prachtig gedicht: "Het is bizar maar waar, elk jaar is een heel raar jaar." Ook geeft hij ook maar weer aan wat een risico hij loopt: "Staat hij straks wel op de stoep, valt hij niet in de risicogroep?" Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Sinterklaas relativeert bij Talkshow M: "Bizar maar waar, elk jaar is een raar jaar"Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sinterklaas relativeert bij Talkshow M: "Bizar maar waar, elk jaar is een raar jaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier