Talkshow M gemist? Stefano Keizers over Sinterklaas: "Mijn vader weigerde cadeaus te kopen"

Talkshow M gemist? Stefano Keizers over Sinterklaas: "Mijn vader weigerde cadeaus te kopen"

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 4 december. Je kan ook de hele uitzending van 4 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

In huize Keizers werd Sinterklaas voornamelijk in stand gehouden door Stefano zijn moeder. Zijn vader had het niet zo met Sinterklaas: "Hij was opgegroeid op de Nederlandse Antillen, hij was toen al tegen zwarte piet. Hij weigerde cadeaus te kopen." Dat resulteerde er wel in dat juist Stefano's vader de meeste pakjes kreeg met pakjesavond.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Stefano Keizers over <em>Sinterklaas</em>: &quot;Mijn vader weigerde cadeaus te kopen&quot; Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van vrijdag 4 december. Je kan ook de hele uitzending van 4 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. In huize Keizers werd Sinterklaas voornamelijk in stand gehouden door Stefano zijn moeder. Zijn vader had het niet zo met Sinterklaas: "Hij was opgegroeid op de Nederlandse Antillen, hij was toen al tegen zwarte piet. Hij weigerde cadeaus te kopen." Dat resulteerde er wel in dat juist Stefano's vader de meeste pakjes kreeg met pakjesavond. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Talkshow M gemist? Stefano Keizers over Sinterklaas: "Mijn vader weigerde cadeaus te kopen"



Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Stefano Keizers over Sinterklaas: "Mijn vader weigerde cadeaus te kopen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier