Illegaal vuurwerk aangeboden via social media (video)

Illegaal vuurwerk aangeboden via social media (video)

Op veel plekken in Nederland hoor je harde knallen de afgelopen weken. Vuurwerk is dit jaar verboden, maar wordt online toch stiekem gekocht. Een van de mensen die een handel heeft in vuurwerk online verkopen is Lars van 19. In de video vertelt hij anoniem over deze business.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

<em>Illegaal</em> vuurwerk aangeboden via social media (video) Op veel plekken in Nederland hoor je harde knallen de afgelopen weken. Vuurwerk is dit jaar verboden, maar wordt online toch stiekem gekocht. Een van de mensen die een handel heeft in vuurwerk online verkopen is Lars van 19. In de video vertelt hij anoniem over deze business. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Zien: honderden kilo's illegaal vuurwerk gevonden in garage in Tilburg Bekijk deze video » Vuurwerkbunkers raken door verbod overvol: "Verbod is onnodig" (video) Bekijk deze video »
TV :
Illegaal vuurwerk aangeboden via social media (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Illegaal vuurwerk aangeboden via social media (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier