RTL Boulevard: Peter R. de Vries en advocaten kroongetuige Nabil B. lopen ernstig gevaar

RTL Boulevard: Peter R. de Vries en advocaten kroongetuige Nabil B. lopen ernstig gevaar

Advocaten van Nabil B. en daarnaast vertrouwenspersoon Peter R. de Vries lopen ernstig gevaar. Zij staan op de dodenlijst in de zaak van het Marengo-proces. Dit meldt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid vandaag.

Ernstig gevaar
Na de afschuwelijke moord op de advocaat en onschuldige broer van kroongetuige Nabil B. staan ook zijn nieuwe advocaten op de dodenlijst. Een van de advocaten Peter Schouten reageert: "Ik laat mijn werk niet afpakken." De andere advocaat Onno de Jong: "Ik heb gewoon die keuze gemaakt Nabil B. te gaan bijstaan, dat zal ik dus gewoon blijven doen." Niet alleen de advocaten staan op de dodenlijst ook Peter R. de Vries loopt ernstig gevaar. Hij is de vertrouwenspersoon van Nabil B.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Peter R. de Vries en advocaten kroongetuige <em>Nabil B.</em> lopen ernstig gevaar Advocaten van Nabil B. en daarnaast vertrouwenspersoon Peter R. de Vries lopen ernstig gevaar. Zij staan op de dodenlijst in de zaak van het Marengo-proces. Dit meldt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid vandaag. Ernstig gevaarNa de afschuwelijke moord op de advocaat en onschuldige broer van kroongetuige Nabil B. staan ook zijn nieuwe advocaten op de dodenlijst. Een van de advocaten Peter Schouten reageert: "Ik laat mijn werk niet afpakken." De andere advocaat Onno de Jong: "Ik heb gewoon die keuze gemaakt Nabil B. te gaan bijstaan, dat zal ik dus gewoon blijven doen." Niet alleen de advocaten staan op de dodenlijst ook Peter R. de Vries loopt ernstig gevaar. Hij is de vertrouwenspersoon van Nabil B. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Rogier (van Frank) is niet vies van photoshop: opmerkelijke beelden (video) Bekijk deze video » Video: "Peter R. de Vries zou met zijn leven worden bedreigd" Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Peter R. de Vries en advocaten kroongetuige Nabil B. lopen ernstig gevaarJouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Peter R. de Vries en advocaten kroongetuige Nabil B. lopen ernstig gevaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier