RTL Boulevard: André Hazes over kerstsingle: "Een woordje verschil met origineel"

RTL Boulevard: André Hazes over kerstsingle: "Een woordje verschil met origineel"

Normaal gesproken brengt hij ieder jaar met Kerst een kerstalbum uit. Dit jaar moeten we het helaas zonder doen, maar André Hazes kon het niet laten om toch een kerstsingle uit te brengen. Een hele nieuwe kerstsingle is het niet geworden. Bij de vraag wat er nou verandert is ten opzichte van de single 'Thuis' reageert André: "Wat kerstbelletjes erin en een woordje." Een drastisch verschil kunnen we wel zeggen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: André Hazes over <em>kerstsingle</em>: &quot;Een woordje verschil met origineel&quot; Normaal gesproken brengt hij ieder jaar met Kerst een kerstalbum uit. Dit jaar moeten we het helaas zonder doen, maar André Hazes kon het niet laten om toch een kerstsingle uit te brengen. Een hele nieuwe kerstsingle is het niet geworden. Bij de vraag wat er nou verandert is ten opzichte van de single 'Thuis' reageert André: "Wat kerstbelletjes erin en een woordje." Een drastisch verschil kunnen we wel zeggen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Bilal Wahib: "Ik vind mijn improvisatie skills wel heel lekker" (video) Bekijk deze video » André Hazes en Dries Roelvink trainen samen: ''Net vader en zoon!'' (video) Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: André Hazes over kerstsingle: "Een woordje verschil met origineel"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: André Hazes over kerstsingle: "Een woordje verschil met origineel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier