Prinses Amalia wordt 17: dit betekent dat voor haar (video)

Prinses Amalia wordt 17: dit betekent dat voor haar (video)

Aanstaande maandag is het 17 jaar geleden dat Prinses Catharina-Amalia werd geboren. De verjaardag wordt maandag in privékring gevierd. Gaan we Amalia nu ook meer zien?

"Echte kroonprinses"
Afgelopen Koningsdag zagen we een empathische Amalia. Ze maakt makkelijk contact en is spontaan. Ze kletste erop los met Anky van Grunsven en ze videobelde met mensen in het hele land. Marc van der Linden zegt hierover in RTL Boulevard: "Ze ontwikkelt zich als een echte kroonprinses." Ook vertelt Van Der Linden in dit fragment of we de prinses nu vaker gaan zien.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>Prinses Amalia</em> wordt 17: dit betekent dat voor haar (video) Aanstaande maandag is het 17 jaar geleden dat Prinses Catharina-Amalia werd geboren. De verjaardag wordt maandag in privékring gevierd. Gaan we Amalia nu ook meer zien? Bekijk ook Bedreiger prinses Amalia veroordeeld tot celstraf en TBS (video) Bekijk deze video » "Echte kroonprinses"Afgelopen Koningsdag zagen we een empathische Amalia. Ze maakt makkelijk contact en is spontaan. Ze kletste erop los met Anky van Grunsven en ze videobelde met mensen in het hele land. Marc van der Linden zegt hierover in RTL Boulevard: "Ze ontwikkelt zich als een echte kroonprinses." Ook vertelt Van Der Linden in dit fragment of we de prinses nu vaker gaan zien. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook RTL Boulevard: Nikkie de Jager wint Grootste Inspiratiebron 2020 Award Bekijk deze video » RTL Boulevard: Diederik Jekel is bang voor derde golf na feestdagen Bekijk deze video » RTL Boulevard: Martien Meiland na hectische periode: "Ja ik ben moe" Bekijk deze video »
Royals :
Prinses Amalia wordt 17: dit betekent dat voor haar (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prinses Amalia wordt 17: dit betekent dat voor haar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier