Veronica Inside: Jan Boskamp dacht dat hij zware griep niet ging overleven (video)

Veronica Inside: Jan Boskamp dacht dat hij zware griep niet ging overleven (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Jan Boskamp heeft een zware griep achter de rug. Gelukkig is hij weer gezond en wel terug bij Veronica Inside. Hij zei aan het begin van de uitzending: "Ik schrok me kapot. Ik dacht: ik zie die gasten niet meer."

Geen corona
Jan Boskamp had geen corona. Dat maakte Johan Derksen vorige week in de uitzending al bekend. De opluchting was groot, want, zoals Johan toen zei: "Jan zit natuurlijk in een risicogroep."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: Jan Boskamp dacht dat hij <em>zware griep</em> niet ging overleven (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp heeft een zware griep achter de rug. Gelukkig is hij weer gezond en wel terug bij Veronica Inside. Hij zei aan het begin van de uitzending: "Ik schrok me kapot. Ik dacht: ik zie die gasten niet meer." Bekijk ook Bijzonder eerbetoon voor zieke Jan Boskamp in Veronica Inside (video) Bekijk deze video » Jan Boskamp heeft geen corona: "Pak van mijn hart" (video) Bekijk deze video » Geen coronaJan Boskamp had geen corona. Dat maakte Johan Derksen vorige week in de uitzending al bekend. De opluchting was groot, want, zoals Johan toen zei: "Jan zit natuurlijk in een risicogroep." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: Jan Boskamp dacht dat hij zware griep niet ging overleven (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Jan Boskamp dacht dat hij zware griep niet ging overleven (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier