Johan Derksen in VI: "Thierry Baudet heeft zich als dorpsidioot gedragen" (video)

Johan Derksen in VI: "Thierry Baudet heeft zich als dorpsidioot gedragen" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen is niet te spreken over het gedrag van Thierry Baudet. Ooit was Derksen pro-FVD, maar die tijd lijkt al heel lang voorbij. "Thierry Baudet heeft zich de afgelopen weken als een dorpsidioot gedragen."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>VI</em>: &quot;Thierry Baudet heeft zich als <em>dorpsidioot</em> gedragen&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is niet te spreken over het gedrag van Thierry Baudet. Ooit was Derksen pro-FVD, maar die tijd lijkt al heel lang voorbij. "Thierry Baudet heeft zich de afgelopen weken als een dorpsidioot gedragen." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Johan Derksen in VI: "Thierry Baudet heeft zich als dorpsidioot gedragen" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in VI: "Thierry Baudet heeft zich als dorpsidioot gedragen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier