Veronica Inside over het pensioen van Dick Advocaat (video)

Veronica Inside over het pensioen van Dick Advocaat (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Feyenoord neemt aan het eind van het seizoen afscheid van Dick Advocaat. Maar wat gaat Advocaat doen na zijn carrière? De heren speculeren er op los.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em> over het pensioen van <em>Dick Advocaat</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Feyenoord neemt aan het eind van het seizoen afscheid van Dick Advocaat. Maar wat gaat Advocaat doen na zijn carrière? De heren speculeren er op los. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside over het pensioen van Dick Advocaat (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside over het pensioen van Dick Advocaat (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier