Veronica Inside: "Arne Slot wordt trainer van Feyenoord" (video)

Veronica Inside: "Arne Slot wordt trainer van Feyenoord" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Arne Slot wordt de nieuwe trainer van Feyenoord. Althans dat zeggen de heren van Veronica Inside. En daar zijn de meningen in de studio over verdeeld.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Veronica Inside</em>: &quot;Arne Slot wordt trainer van Feyenoord&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Arne Slot wordt de nieuwe trainer van Feyenoord. Althans dat zeggen de heren van Veronica Inside. En daar zijn de meningen in de studio over verdeeld. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: "Arne Slot wordt trainer van Feyenoord" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: "Arne Slot wordt trainer van Feyenoord" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier