Gevaccineerd worden op live tv? Johan Derksen ziet het wel zitten (video)

Gevaccineerd worden op live tv? Johan Derksen ziet het wel zitten (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen heeft nog wel een goed idee om de nieuwe show van de heren te promoten: live gevaccineerd worden tijdens de uitzending. Op 1 januari is de nieuwe show VI Meestervoorspellers te zien.

Meestervoorspellers
Of de heren van Veronica Inside goed zijn in voorspellen, gaan we dus in het nieuwe jaar zien. Voor de show zijn allerlei gasten uitgenodigd die met Johan, René en Wilfred het jaar gaan voorspellen. Wie de gasten zijn, is nog niet bekend.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gevaccineerd</em> worden op live tv? Johan Derksen ziet het wel zitten (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft nog wel een goed idee om de nieuwe show van de heren te promoten: live gevaccineerd worden tijdens de uitzending. Op 1 januari is de nieuwe show VI Meestervoorspellers te zien. MeestervoorspellersOf de heren van Veronica Inside goed zijn in voorspellen, gaan we dus in het nieuwe jaar zien. Voor de show zijn allerlei gasten uitgenodigd die met Johan, René en Wilfred het jaar gaan voorspellen. Wie de gasten zijn, is nog niet bekend. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Gevaccineerd worden op live tv? Johan Derksen ziet het wel zitten (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gevaccineerd worden op live tv? Johan Derksen ziet het wel zitten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier