Femke Halsema bij Op1: "We kunnen niet de coronaregels opzij zetten" (video)

Femke Halsema bij Op1: "We kunnen niet de coronaregels opzij zetten" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, is te gast bij Op1 om te praten over de decembermaand in Amsterdam. Vanwege corona is deze anders dan andere jaren. Vorig weekend had de stad al te kampen met vele drukte vanwege Black Friday.

Femke Halsema bij <em>Op1</em>: &quot;We kunnen niet de coronaregels opzij zetten&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Femke Halsema, de burgemeester van Amsterdam, is te gast bij Op1 om te praten over de decembermaand in Amsterdam. Vanwege corona is deze anders dan andere jaren. Vorig weekend had de stad al te kampen met vele drukte vanwege Black Friday. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Femke Halsema bij Op1: "We kunnen niet de coronaregels opzij zetten" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Femke Halsema bij Op1: "We kunnen niet de coronaregels opzij zetten" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier