Hilarisch bezoek van de Sint bij Veronica Inside: "Stelletje mafkezen!" (video)

Hilarisch bezoek van de Sint bij Veronica Inside: "Stelletje mafkezen!" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Het leek er even op alsof het niet meer zou gaan gebeuren, maar ook dit jaar is Sinterklaas op bezoek geweest in de studio van Veronica Inside. Het was een bewogen jaar voor de heren van VI en dat is ook de Sint niet ontgaan.

Directeurtje
De echte VI-fans weten natuurlijk dat 'directeurtje' Marco Louwerens sinds jaar en dag Sinterklaas speelt in de uitzendingen van Veronica Inside. De afgelopen jaren leverde dat al veel hilarische fragmenten op. Dit jaar was de eerste vraag van de Sint uiteraard: "Nog wat gebeurd afgelopen jaar, stelletje mafkezen?"

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Hilarisch bezoek van de Sint bij <em>Veronica Inside</em>: &quot;Stelletje mafkezen!&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Het leek er even op alsof het niet meer zou gaan gebeuren, maar ook dit jaar is Sinterklaas op bezoek geweest in de studio van Veronica Inside. Het was een bewogen jaar voor de heren van VI en dat is ook de Sint niet ontgaan. DirecteurtjeDe echte VI-fans weten natuurlijk dat 'directeurtje' Marco Louwerens sinds jaar en dag Sinterklaas speelt in de uitzendingen van Veronica Inside. De afgelopen jaren leverde dat al veel hilarische fragmenten op. Dit jaar was de eerste vraag van de Sint uiteraard: "Nog wat gebeurd afgelopen jaar, stelletje mafkezen?" Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hilarisch bezoek van de Sint bij Veronica Inside: "Stelletje mafkezen!" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hilarisch bezoek van de Sint bij Veronica Inside: "Stelletje mafkezen!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier