Max Verstappen vindt GP van Sakhir ‘helemaal niks’: ‘Geen racecircuit’ (video)

Max Verstappen vindt GP van Sakhir ‘helemaal niks’: ‘Geen racecircuit’ (video)

Bekijk hier het overzicht met de tijden van de Formule 1 GP van Sakhir van dit weekend.

Zondag is het tijd voor de grand prix van Sakhir, op deels hetzelfde circuit als de GP van Bahrein. En Max Verstappen is niet bepaald enthousiast over deze baan. “Ik vind het helemaal niks. Voor mij is dit geen racecircuit.”

Verstappen: 'Net of ze er een entertainmentshow van willen maken'
“Het is zo kort, die bochten die erin zitten slaan helemaal nergens op. Buiten dat is het ook gewoon gevaarlijk, je zit meer met je engineer te communiceren”, aldus Formule 1-coureur Verstappen. “Het is net of ze er een entertainmentshow van willen maken om het spannender te maken, maar uiteindelijk wordt dat het toch niet want de snelste auto rijdt toch voorop.”

Bekijk het interview met Max Verstappen in de video van Ziggo Sport hieronder.

De Formule 1 GP van Sakhir is zondag 6 december om 18.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 4 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk hier alles van de Formule 1.

Max Verstappen vindt <em>GP van Sakhir</em> ‘helemaal niks’: ‘Geen racecircuit’ (video) Bekijk hier het overzicht met de tijden van de Formule 1 GP van Sakhir van dit weekend. Zondag is het tijd voor de grand prix van Sakhir, op deels hetzelfde circuit als de GP van Bahrein. En Max Verstappen is niet bepaald enthousiast over deze baan. “Ik vind het helemaal niks. Voor mij is dit geen racecircuit.” Bekijk ook Samenvatting eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir: George Russell 1e Bekijk deze video » Verstappen: 'Net of ze er een entertainmentshow van willen maken'“Het is zo kort, die bochten die erin zitten slaan helemaal nergens op. Buiten dat is het ook gewoon gevaarlijk, je zit meer met je engineer te communiceren”, aldus Formule 1-coureur Verstappen. “Het is net of ze er een entertainmentshow van willen maken om het spannender te maken, maar uiteindelijk wordt dat het toch niet want de snelste auto rijdt toch voorop.” Bekijk het interview met Max Verstappen in de video van Ziggo Sport hieronder. De Formule 1 GP van Sakhir is zondag 6 december om 18.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 4 december zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk hier alles van de Formule 1. Mick Schumacher: "Mijn vader Michael is mijn idool" (video) Bekijk deze video » Zien: Albon spint in eerste vrije training Formule 1 GP van Sakhir Bekijk deze video »
Formule 1 :
Max Verstappen vindt GP van Sakhir ‘helemaal niks’: ‘Geen racecircuit’ (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Max Verstappen vindt GP van Sakhir ‘helemaal niks’: ‘Geen racecircuit’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier