Op1 gemist? Linda de Mol interviewde Mark Rutte en Matthijs van Nieuwkerk (video)

Op1 gemist? Linda de Mol interviewde Mark Rutte en Matthijs van Nieuwkerk (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 december terugkijken bij Gids.tv.

Linda de Mol is terug met Linda's Wintermaand (voorheen Zomerweek). Ze ontvangt elke zondag twee gasten. In dit fragment vertelt ze over de gasten die al bekend zijn: Matthijs van Nieuwkerk, Floortje Dessing, Mark Rutte, Martien Meiland en Fidan Ekiz.

"Spannend met Matthijs"
In dit fragment van Op1 vertelt De Mol dat ze het vooral heel spannend vond om Matthijs van Nieuwkerk te interviewen: "Omdat hij zelf zo'n goede interviewer is." Ook vertelt Linda waarom het interessant was om te praten met Martien Meiland. Want wat weten we nog niet van hem?

<em>Op1</em> gemist? Linda de Mol interviewde Mark Rutte en <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 4 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 4 december terugkijken bij Gids.tv. Linda de Mol is terug met Linda's Wintermaand (voorheen Zomerweek). Ze ontvangt elke zondag twee gasten. In dit fragment vertelt ze over de gasten die al bekend zijn: Matthijs van Nieuwkerk, Floortje Dessing, Mark Rutte, Martien Meiland en Fidan Ekiz. "Spannend met Matthijs"In dit fragment van Op1 vertelt De Mol dat ze het vooral heel spannend vond om Matthijs van Nieuwkerk te interviewen: "Omdat hij zelf zo'n goede interviewer is." Ook vertelt Linda waarom het interessant was om te praten met Martien Meiland. Want wat weten we nog niet van hem? Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Linda de Mol interviewde Mark Rutte en Matthijs van Nieuwkerk (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Linda de Mol interviewde Mark Rutte en Matthijs van Nieuwkerk (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier