Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze week is zanger René Froger te gast in Sterren op het Doek. Hij vertelt over zijn leven, terwijl drie kunstenaars hem portretteren. JeugdRené Froger staat al jaren met zijn Toppers in uitverkochte stadions. Nu gaat hij in een lege Johan Cruijf ArenA in gesprek met Özcan Akyol over zijn jeugd, zijn liefde voor zijn ouders en hoe het is om al 40 jaar aan de top te staan. Zware taakTijdens het gesprek staan drie kunstenaars voor de zware taak om René te portretteren. Aan het einde van de aflevering mag René Froger één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat hij heeft uitgekozen. Gerard Cox in Sterren Op Het Doek: ‘Ik heb wel graag dat het lijkt’ (video) Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Clairy Polak poseert ongemakkelijk voor kunstenaars Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Deze week is zanger René Froger te gast in Sterren op het Doek. Hij vertelt over zijn leven, terwijl drie kunstenaars hem portretteren.

Jeugd
René Froger staat al jaren met zijn Toppers in uitverkochte stadions. Nu gaat hij in een lege Johan Cruijf ArenA in gesprek met Özcan Akyol over zijn jeugd, zijn liefde voor zijn ouders en hoe het is om al 40 jaar aan de top te staan.

Zware taak
Tijdens het gesprek staan drie kunstenaars voor de zware taak om René te portretteren. Aan het einde van de aflevering mag René Froger één schilderij kiezen en mee naar huis nemen. De overige doeken worden geveild voor het goede doel dat hij heeft uitgekozen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier