Beau: Peter R. de Vries op dodenlijst: ‘Rol vertrouwenspersoon heeft zaak veranderd’

Beau: Peter R. de Vries op dodenlijst: ‘Rol vertrouwenspersoon heeft zaak veranderd’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 4 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Vrijdag kwam naar buiten dat Peter R. de Vries op de dodenlijst staat van de onderwereld. De journalist vertelt hier meer over aan tafel bij Beau. “Het is nooit een fijne boodschap om te krijgen.”

De Vries nu bij team verdediging kroongetuige
De Vries kreeg eerder nog een brief van topcrimineel Ridouan Taghi waarin hij zei dat de misdaadverslaggever niks te vrezen had. Maar inmiddels is de rol van De Vries behoorlijk veranderd. “Toen was ik nog niet de vertrouwenspersoon van de kroongetuige en dat ben ik nu wel een halfjaar. Dat zou de zaak enorm veranderd kunnen hebben.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Peter R. de Vries op dodenlijst: ‘Rol vertrouwenspersoon heeft zaak veranderd’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 4 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Vrijdag kwam naar buiten dat Peter R. de Vries op de dodenlijst staat van de onderwereld. De journalist vertelt hier meer over aan tafel bij Beau. “Het is nooit een fijne boodschap om te krijgen.” Bekijk ook RTL Boulevard: Peter R. de Vries en advocaten kroongetuige Nabil B. lopen ernstig gevaar Bekijk deze video » De Vries nu bij team verdediging kroongetuigeDe Vries kreeg eerder nog een brief van topcrimineel Ridouan Taghi waarin hij zei dat de misdaadverslaggever niks te vrezen had. Maar inmiddels is de rol van De Vries behoorlijk veranderd. “Toen was ik nog niet de vertrouwenspersoon van de kroongetuige en dat ben ik nu wel een halfjaar. Dat zou de zaak enorm veranderd kunnen hebben.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Peter R. de Vries op dodenlijst: ‘Rol vertrouwenspersoon heeft zaak veranderd’Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Peter R. de Vries op dodenlijst: ‘Rol vertrouwenspersoon heeft zaak veranderd’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier