Kinderen Voor Kinderen bestaat 40 jaar: zangeres Waanzinnig Gedroomd blikt terug

Kinderen Voor Kinderen bestaat 40 jaar: zangeres Waanzinnig Gedroomd blikt terug

Dit jaar bestaat Kinderen Voor Kinderen alweer veertig jaar. Ieder jaar komt er een album uit met kinderliedjes, en Annemiek Stuurman is een van de zangeressen die meedeed aan de eerste editie. Zij blikt terug op deze bijzondere tijd en haar grote hit Waanzinnig Gedroomd.

Bekijk de AD-video over het 40-jarig bestaan van Kinderen Voor Kinderen hieronder.

<em>Kinderen Voor Kinderen</em> bestaat 40 jaar: zangeres <em>Waanzinnig Gedroomd</em> blikt terug Dit jaar bestaat Kinderen Voor Kinderen alweer veertig jaar. Ieder jaar komt er een album uit met kinderliedjes, en Annemiek Stuurman is een van de zangeressen die meedeed aan de eerste editie. Zij blikt terug op deze bijzondere tijd en haar grote hit Waanzinnig Gedroomd. Bekijk de AD-video over het 40-jarig bestaan van Kinderen Voor Kinderen hieronder. Koffietijd: Elize accepteert dat ze nooit meer van Tietenlied af komt Bekijk deze video » In plaats van optreden maakt Kinderen voor Kinderen een film (video) Bekijk deze video »
TV :
Kinderen Voor Kinderen bestaat 40 jaar: zangeres Waanzinnig Gedroomd blikt terugCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Kinderen Voor Kinderen bestaat 40 jaar: zangeres Waanzinnig Gedroomd blikt terug of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier