Tijd Voor MAX: Danny de Munk en Silver Metz zingen Geen Kerstmis

Tijd Voor MAX: Danny de Munk en Silver Metz zingen Geen Kerstmis

Danny de Munk en Silver Metz zijn oude bekenden van elkaar, ze speelden samen in de musical Ciske de Rat. De twee zangers hebben nu samen een single uitgebracht voor de feestdagen met de titel Geen Kerstmis, en ze brengen het nummer live ten gehore bij Tijd Voor MAX.

Bekijk het fragment van Tijd Voor MAX in de video hieronder. Heb je Tijd Voor MAX gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Tijd Voor MAX</em>: Danny de Munk en Silver Metz zingen <em>Geen Kerstmis</em> Danny de Munk en Silver Metz zijn oude bekenden van elkaar, ze speelden samen in de musical Ciske de Rat. De twee zangers hebben nu samen een single uitgebracht voor de feestdagen met de titel Geen Kerstmis, en ze brengen het nummer live ten gehore bij Tijd Voor MAX. Bekijk het fragment van Tijd Voor MAX in de video hieronder. Heb je Tijd Voor MAX gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. We Want More: Silver en André Hazes zingen samen Zij Gelooft In Mij Bekijk deze video » We Want More: Silver zingt 'Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn' (Finale) Bekijk deze video »
TV :
Tijd Voor MAX: Danny de Munk en Silver Metz zingen Geen Kerstmis


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tijd Voor MAX: Danny de Munk en Silver Metz zingen Geen Kerstmis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV