Beau gemist? O’G3NE treedt live op met Bohemian Rhapsody van Queen

Beau gemist? O’G3NE treedt live op met Bohemian Rhapsody van Queen

Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 4 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Tot en met maandagmiddag kun je stemmen op de Top 2000, en het is de grote vraag of Bohemian Rhapsody van Queen dit jaar weer op nummer 1 staat. O’G3NE is bij Beau te gast en de zussen zingen hun eigen versie van deze legendarische hit.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? O’G3NE treedt live op met <em>Bohemian Rhapsody</em> van Queen Hieronder zie je een fragment uit Beau van vrijdag 4 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Beau gemist? OG3NE zingt 'I will always love you' van Dolly Parton Bekijk deze video » Tot en met maandagmiddag kun je stemmen op de Top 2000, en het is de grote vraag of Bohemian Rhapsody van Queen dit jaar weer op nummer 1 staat. O’G3NE is bij Beau te gast en de zussen zingen hun eigen versie van deze legendarische hit. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? O’G3NE treedt live op met Bohemian Rhapsody van QueenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? O’G3NE treedt live op met Bohemian Rhapsody van Queen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier