Enorme brand bij autobedrijf Drunen: bekijk beelden van Hart Van Nederland

Enorme brand bij autobedrijf Drunen: bekijk beelden van Hart Van Nederland

Bij een autobedrijf in Drunen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand uitgebroken. Twee loodsen aan de Kasteeldreef zijn in vlammen opgegaan en de brandweer is massaal uitgerukt om de brand te blussen. Er zijn bij deze brand geen gewonden gevallen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Enorme brand</em> bij autobedrijf Drunen: bekijk beelden van <em>Hart Van Nederland</em> Bij een autobedrijf in Drunen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand uitgebroken. Twee loodsen aan de Kasteeldreef zijn in vlammen opgegaan en de brandweer is massaal uitgerukt om de brand te blussen. Er zijn bij deze brand geen gewonden gevallen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: enorme brand bij Dok 99 Vlaardingen Bekijk deze video » Video: steekpartij Grote Markt Den Haag, dader op de vlucht Bekijk deze video »
Nieuws :
Enorme brand bij autobedrijf Drunen: bekijk beelden van Hart Van NederlandJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Enorme brand bij autobedrijf Drunen: bekijk beelden van Hart Van Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier