Linda de Mol over Linda's Wintermaand: ‘Jammer dat Marco Borsato niet komt’ (video)

Linda de Mol over Linda's Wintermaand: ‘Jammer dat Marco Borsato niet komt’ (video)

Kijk hier wie de gasten zijn in Linda's Wintermaand.

Linda de Mol had graag Marco Borsato verwelkomd als gast in Linda's Wintermaand. “Nee dat is jammer, Marco stond zeker op mijn wensenlijstje”, zegt De Mol. “Marco wil dat nog niet en dat begrijp ik ook. Hij heeft een heel zwaar jaar achter de rug, wel contact af en toe. Die is nog niet zo ver dat hij dat wil, misschien wil hij dat überhaupt niet.”

Bekijk de Telegraaf-video met het interview met Linda de Mol over Linda's Wintermaand hieronder.

Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Linda de Mol over <em>Linda's Wintermaand</em>: ‘Jammer dat Marco Borsato niet komt’ (video) Kijk hier wie de gasten zijn in Linda's Wintermaand. Linda de Mol had graag Marco Borsato verwelkomd als gast in Linda's Wintermaand. “Nee dat is jammer, Marco stond zeker op mijn wensenlijstje”, zegt De Mol. “Marco wil dat nog niet en dat begrijp ik ook. Hij heeft een heel zwaar jaar achter de rug, wel contact af en toe. Die is nog niet zo ver dat hij dat wil, misschien wil hij dat überhaupt niet.” Bekijk de Telegraaf-video met het interview met Linda de Mol over Linda's Wintermaand hieronder. Linda's Wintermaand is vanaf zondag 6 december wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Linda's Wintermaand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Linda de Mol onthult: Mark Rutte te gast in Linda's Wintermaand (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Linda de Mol interviewde Mark Rutte en Matthijs van Nieuwkerk (video) Bekijk deze video »
TV :
Linda de Mol over Linda's Wintermaand: ‘Jammer dat Marco Borsato niet komt’ (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Linda de Mol over Linda's Wintermaand: ‘Jammer dat Marco Borsato niet komt’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier