VanVelzen, Veldhuis & Kemper zingen ode aan Haarlem: Hier Wil Ik Zijn (video)

VanVelzen, Veldhuis & Kemper zingen ode aan Haarlem: Hier Wil Ik Zijn (video)

VanVelzen heeft de handen ineengeslagen met Veldhuis & Kemper voor een bijzonder nummer. Roel van Velzen brengt samen met het muzikale cabaretduo Remco Veldhuis en Richard Kemper het nummer Hier Wil Ik Zijn uit, dit is een ode aan hun stad Haarlem. In de video is ook onder meer bekende Haarlemmer Giel Beelen te zien.

Bekijk de videoclip Hier Wil Ik Zijn (ode aan Haarlem) van VanVelzen, Veldhuis & Kemper hieronder.

VanVelzen, Veldhuis &amp; Kemper zingen ode aan Haarlem: <em>Hier Wil Ik Zijn</em> (video) VanVelzen heeft de handen ineengeslagen met Veldhuis & Kemper voor een bijzonder nummer. Roel van Velzen brengt samen met het muzikale cabaretduo Remco Veldhuis en Richard Kemper het nummer Hier Wil Ik Zijn uit, dit is een ode aan hun stad Haarlem. In de video is ook onder meer bekende Haarlemmer Giel Beelen te zien. Bekijk de videoclip Hier Wil Ik Zijn (ode aan Haarlem) van VanVelzen, Veldhuis & Kemper hieronder. Nick, Simon, Roel van Velzen en Snelle zingen Schoolplein (video) Bekijk deze video » Roel van Velzen vertelt over kinderen en scheiding in eigen podcast (video) Bekijk deze video »
Muziek :
VanVelzen, Veldhuis & Kemper zingen ode aan Haarlem: Hier Wil Ik Zijn (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op VanVelzen, Veldhuis & Kemper zingen ode aan Haarlem: Hier Wil Ik Zijn (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier